Ando Spreekt
  

Naast zijn dagelijks werk in het veiligheidsdomein heeft Ando (28) passie voor het woord van God. Als jonge, gepassioneerde spreker reist hij door het land om jongeren en volwassenen te inspireren en te raken met het goede nieuws. Als jongerenwerker in de Armeense Evangelische Gemeente in Utrecht is hij ook betrokken bij de dagelijkse organisatie van jeugdwerk. 

Geboren en opgegroeid in Armenië (toen nog voormalige Sovjet-Unie) heeft hij vanaf eind 1999 samen met zijn ouders en zus jaren doorgebracht in diverse opvang- en asielzoekerscentra. De ervaringen opgedaan tijdens deze periode als asielzoeker en later ook de ervaringen van zijn politiewerk op straat hebben hem gevormd tot een spreker met wijsheid en verhalen over leven, dood en geloof. De Bijbelse boodschap die hij verkondigt is doorleeft en praktisch, inspirerend en laagdrempelig. 

Aanbeveling door Gor Khatchikyan 
"Ik ken weinig jonge sprekers die zo’n sterk ontwikkeld karakter hebben als Ando. Als man, als vriend, als christen is zijn nederige houding en leergierigheid erg aanstekelijk. Binnen korte periode is hij enorm gegroeid als een kind van God in zijn identiteit en heeft hij zijn talenten maximaal ter beschikking gesteld om in dienst te staan van God. Als spreker onderscheid hij zich door veel mooie verhalen te kunnen vertellen vanuit het praktijk van alledag, het is een praktische en toepasbare verkondiging die hij zelf eerst doorleeft heeft. Ik heb Ando op zowel grote podia zien staan maar ook in kleine groepen. Hij is duidelijk geïnspireerd door de Heilige Geest een heeft een boodschap voor de kerk en de wereld."